Trötthet i graviditeten

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Jag har varit extremt trött under hela denna graviditet, alltså inte normal trötthet utan orkeslöshet. Har verkligen tänkt och hoppats att några prover ska visa vad det beror på och att det skulle finnas någon ”enkel” lösning. Men tyvärr verkar det inte riktigt så. Sköldkörtelproverna var normala nu senast och även om järn och hb ser lågt ut när jag tittar på referensvärdena är de enligt barnmorskan normala och till och med bra för att vara under den här tiden i graviditeten. Så ja, bara att accceptera tröttheten då? Heltidsjobb och 1.5åring plus graviditet är väl anledningen då kanske. Jaja, fortsätta med extra järn och får väl försöka göra saker jag får energi av. 

Tänk att jag redan är i vecka 25. Igår tackade vi av en kollega som går på föräldraledighet och om tre månader är det jag som går på ledighet. Inte långt borta ändå. Jag är förväntansfull men öven orolig för hur tufft tvåbarnslivet kommer att bli. Känslorna går lite upp och ner men när jag fick lyssna på bebisens hjärta igår kände jag mig mer åt pepp-hållet 🥰. 

Ha en underbar fredag fina ni! Kommentarer