Extra kontroll hos barnmorskan

Hej fina. Hoppas ni mår bra. I onsdags vaknade jag med magknip som kom och gick lite. När den väl kom gjorde det väldigt ont högt upp på magen. På detta kände jag mig även tung i huvudet men tänkte att det nog skulle gå över så jag gick till jobbet. Väl där när jag satt vid mitt skrivbord blev jag jätteyr och då bestämde jag mig för att ta bussen hem och vila. 

När jag var hemma la jag mig på sängen och började googla lite. Tyckte jag hade många symtom för havandeskapsförgiftning så jag ringde till förlossningen som inte tyckte det lät så allvarligt men de ville att jag skulle kontakta mvc för att komma dit och bli undersökt. Vid tvåtiden fick jag komma dit och tänkte att de nog kommer se på prover att jag har för lågt eller för högt blodtryck eller mycket järnbrist men alltså allt såg tipptopp ut både med mig och bebis. Så det var bara att gå hem igen. Sov typ hela resterande eftermiddagen. Igår mådde jag bättre så det var kanske något tillfälligt ❤️. 

Igår kom Carl och Nora hem och det känns jättebra då jag saknat dom mycket. Idag ska jag på konferens med jobbet och det blir även galamiddag på kvällen. 

Ha en underbar dag!Kommentarer