Första dagen på förskolan

Hej fina. Hoppas ni mår bra. I fredags hade jag ju min glukosbelastning och det gick bra. Ingen graviditetsdiabetes. I helgen har det varit riktigt trist väder så vi har försökt hitta inomhusaktiviteter även om det också blivit en del lekplatshäng. I lördags var vi i Folkets Park och var bland annat på en dockteater på Barnens scen. Nora lyckades vara hyffsat still och koncentrerad under föreställningen men ändå det barn som klättrade runt mest. Tror även att hon föredrar föreställning med musik framför enbart teater, hon ropade ”sång” och ”musik” väldigt mycket under showen hehe. Men kul att testa något nytt med henne. 

Igår var jag väldigt trött men vi kom i alla fall ut på lunch. Testade Dirty Tacos som är rätt nyöppnat vid kanalen. Riktigt gott och även barnvänligt. Sen bjöd vi hit Niklas, Frida, Wilhelm och Julia. Nora och Wilhelm kan leka rätt bra tillsammans nu, så gulligt. Sen var jag till nagelsalongen och fixade naglarna. 

Idag ska jag jobba på kontoret och för Carl är det dags att skola in Nora på förskolan! Stor tjej! Så spännande. Hoppas ni får en underbar dag! 

Kommentarer