Galamiddag och familjeaktiviteter

Hej fina. Hoppas ni mår bra. I fredags var jag iväg på konferens och galamiddag med jobbet. Vi var på Malmö Arena Hotel och allt var verkligen jättebra uppstyrt! Kul med konferens och få inblick i hur det går för oss och vad de olika avdelningarna jobbar med. Jag åkte hem efter själva middagen, tror klockan var typ halv elva-elva.

I lördags och söndags var jag väldigt trött och behövde vila mycket. Nora har lite varannandagshumör och det är tufft när hon inte är nöjd. Hon har en väääldigt stark vilja och mycket energi och som (gravid) mamma känner jag ofta att jag inte orkar hänga med i hennes tempo. Det känns tråkigt och jag hoppas att jag kan börja känna mig piggare snart. 

I söndags var vi till akvariet och djurutställning på museet. Nora var helt vild men hon gillar verkligen att vara där vilket är härligt att se 🥰. Hon har även börjat gilla att titta på fåglar i parken. Skönt när man hittar aktiviteter hon kan vara nöjd med lite längre.,

Detta är sista veckan innan Nora skolas in på förskolan. Det känns spännande och jag tror verkligen att hon kommer att trivas där. Men lite orolig är man väl alltid som förälder. 


Kommentarer