Gravid vecka 30 och gravidkrämpor

God morgon fina. Nu är jag i vecka 30 och har foglossning, är trött hela tiden och har även en hel del andra gravidkrämpor. Trodde inte att denna graviditet skulle bli så mycket jobbigare än den första. I helgen har Carl och Nora varit iväg på dop på Gotland och jag har fått tid att återhämta mig och vila mycket. Har badat, strosat i butiker på stan, lagt pussel och annat som kan vara svårt att göra med Nora. Man får passa på :). 

De hade haft det bra och det var så skönt att få hem dem igår kväll. Nora fick sova hos oss inatt. Mycket mysigt men jag hade så svårt att sova. Tror jag somnade efter halv tre någon gång. Får lägga mig tidigt ikväll kanske. 

Idag väntar jobb på kontoret och jag hoppas kunna promenera dit utan att få ont. Ha en underbar dag! 

Kommentarer