Nora och gravidmagen

God morgon fina ni. Denna jobbvecka är väldigt intensiv med mycket att stå i och få klart. Igår jobbade jag hemma och kunde fokusera och få klart en större kampanj, skönt! Idag blir det kontoret och fokus på att få klart två stora grejer för imorgon. 

Jag har ju även fått mina glasögon nu som jag mest använder när jag jobbar men egentligen ska använda hela tiden. Ovant på alla sätt men börjar kännas okej. 

Imorgon ska jag även göra glukosbelastningstest hos barnmorskan. Tänker att jag kan jobba en del där på plats men svårt att veta hur det kommer att funka. 

Idag går jag in i vecka 29 och bebisen är enligt appen Baby Journey lika stor som en butternutpumpa. Nora pekar och gosar med magen och säger bebis, så himla gulligt. Hon säger ju bebis om bebisar hon ser i böcker, på TV och irl också så det känns som att hon förstår. 

Ha en underbar dag!Kommentarer