Nora överraskarHej fina. Hoppas ni mår bra. Igår jobbade jag hemma och den extra timmen jag kan sova då gör mycket. Idag blir det kontoret och sen hemmajobb imorgon igen. Ikväll kommer mina föräldrar till Malmö och ska vara här över helgen. Nora pratar ofta om dom så blir kul att ha dem här. Hon pratar även mycket om deras katt så risken finns att hon även blir lite besviken att Greta inte följer med hehe. 

Jag och Carl ska passa på att komma ut på date på lördag. Det är lite svårt för oss att få tid för varandra så det ska bli mysigt 💖. Har bokat bord på Karl Mikael. Har aldrig varit där så är pepp på att testa. 

Det händer så mycket med Noras utveckling nu. Hon pratar så mycket, allt mer treordsmeningar och det känns som att man kan kommunicera med henne på en ny nivå. Hon förstår jättemycket. Igår blev vi även överraskade när hon plötsligt kunde räkna till fyra. Hon tog upp tygstjärnor en efter en och räknade dem. Nummer fem blev ”rosa” men hon lär sig ju färger samtidigt och den var ju rosa så 🩷. 

Ha en underbar dag!

Kommentarer