Liten sjukling och barnmorskan

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Det var några tuffa dagar och nätter i mammalivet förra veckan men lämningarna på förskolan har börjat bli lättare så det är skönt. Natten mot fredag var hemsk och jag trot vi alla sov kanske tre timmar. Visade sig att Nora hade feber så det fick bli en sjukdag. Hon har piggnat på sig under helgen så idag hoppas vi att hon är helt frisk och kan gå på förskolan. 

I torsdags var jag hos barnmorskan och mitt SF-mått hade hämtat sig så är nu tillbaka på min vanliga kurva, så skönt! De ville kolla hur hon där inne låg så fick göra ett snabbt ultraljud och det visade sig att hon ligger med huvudet nedåt. Så skönt. Förhoppningsvis ligger hon kvar så så jag slipper göra vändningsförsök. 

I helgen har jag varit på fotvård med Anna och även hunnit med en brunch med Marie. Ibland behöver man komma ut och göra sådana saker och inte bara vara mamma. 

Introt med min vikarie går bra och jag jobbar denna och nästa vecka. Sen lite ledighet. Hoppas ni får en underbar dag! 

Kommentarer