Mardrömsmorgon

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Igår hade jag en riktig mardrömsmorgon. Carl skulle upp redan klockan 05 för att åka till jobbet och såklart vaknade Nora och kunde inte somna om. Hon sover sällan bra bredvid mig, är som att hon är för exalterad för att sova typ. Hon sover i eget rum men Carl brukar få gå in till henne när hon vaknar på natten.  Vi låg i sängen till kanske kl 6, då tände hon lampan och bestämde att vi skulle gå upp. Gav henne lite frukost och sen skulle jag försöka göra mig iordning men det gillade hon verkligen inte. Hon var inte glad och även jag blev uppstressad vilket hon ju säkert märkte 😞. 

När vi fått på oss alla kläder och ytterkläder och ska gå till förskolan (redan lite sena) säger hon att hon måste kissa så det är bara att klä av allt igen och sen börja om med den delen. Samtidigt som hon var ledsen. Hon var ledsen under hela lämningen på förskolan också och jag kände mig helt slut när jag skulle ta mig till jobbet. I fortsättningen får jag nog gå upp först och göra mig själv helt klar så jag kan fokusera på hennes morgonbestyr sen. Inte optimalt de gånger Carl måste upp 05 då jag redan har sömnproblem men det känns värt det för att slippa en sådan här mardrömsmorgon. Får ju alltid så dåligt samvete när jag känner mig less/arg med henne som håller i sig länge. Hon är ju så liten och oskyldig liksom. 

Hon hade haft en bra dag på förskolan i alla fall så det kändes bra. Hon var glad när jag kom hem. Dock väldigt intensiv så jag och Carl var båda verkligen helt slut senare på kvällen och la oss direkt hon hade somnat typ. Sov rätt dåligt inatt också men nu har jag två veckor jobb kvar innan föräldraledighet så får hålla ut. Sen tänker jag att jag kan sova mer efter att ha lämnat Nora på förskolan under min föräldraledighet. 

Intro med min vikarie går i alla fall bra. 😊 Ha en underbar dag!
Kommentarer