Tillbaka i verkligheten

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Jag har varit sjuk i över en vecka och har äntligen börjat återhämta mig. I helgen kom jag ut och i fredags började jag även jobba igen. Åkte på världens förkylning/influensa med hosta, snuva, huvudvärk och feber. Orkade bara ligga i sängen. Så segt! Har varit sjuk så mycket under denna graviditet och jag är så less på det! Utöver det har jag börjat få mycket problem med foglossning och det märktes verkligen nu i helgen när vi promenerade mycket. Får så ont men samtidigt är det väl bra att röra på sig tänker jag? 

På grund av att jag varit sjuk har jag ju fått skjuta på diverse vårdbesök men måste se till att boka in tid för provtagning (hypotyreos och järnvärden) och nästa torsdag ska jag till barnmorskan. Jag tycker att min mage är galet stor men mitt sf-mått hade faktiskt dippat rejält från kurvan och ska följas upp, eventuellt med tillväxtultraljud om det inte ordnat upp sig nästa vecka. En liten bebis påstår barnmorskan men det sa dom ju om Nora också och ut kom hon 54 cm och 4135 g hehe. 

Det har varit kämpigt med Noras inskolning. Hon har ju skolats in under tre veckor men även sista inskolningsveckan fick Carl hämta henne före kl 13 varje dag. Nu har Carl börjat jobba och vi behöver pussla och flexa en del med jobb denna vecka då hon fortfarande inte kan gå hela dagar. Vi kör varannan dag hemjobb/stand by och idag var det jag som gjorde det. Lämnade henne för första gången och både hon och jag grät massor. Trodde jag var mentalt förberedd men nej. Hon hade varit ledsen till och från sen men kunnat leka och äta också. En riktigt positiv sak var att hon idag lyckades somna på deras vila. Det är ett stort framsteg och känns som en förutsättning för att hon ska kunna gå där hela dagar nästa vecka. 

Hon var nyvaken när jag hämtade henne och verkade då ha det bra med de andra barnen och pedagogerna. Glad i mammahjärtat ❤️. Sen var hon jättelugn och snäll hela eftermiddagen hemma. Inte ofta jag upplevt att vi kunnat göra samma sak en längre stund. Vi kunde läsa, sjunga och bada längre stunder än vi kunnat tidigare innan hon blev less och vild. 

Ikväll har jag jobbat in lite arbetstid och jobbade även en del i helgen. Det får vara lite så den här veckan. Imorgon ska jag till kontoret för första gången på över en vecka. Spännande! Carl är stand by med hemmajobb då. 

Hoppas allt är bra med er! 

Kommentarer