Förlossningen närmar sig

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Förlossningen närmar sig med stormsteg. Idag går jag in i vecka 40 och har sex dagar till beräknat förlossningsdatum. Jag har hängt en del på kvinnoklinken den senaste tiden då de velat kolla bebisens storlek och hur hon och jag verkar må. Allt har sett bra ut men i tisdags fick jag vara där typ en heldag då hon var för rörlig för att kunna göra alla mätningar korrekt. En till vilding ansluter till familjen verkar det som. 

Det var även tal om att jag skulle få göra en hinnsvepning men det gick inte då livmodertappen var omogen och bebisens huvud fortfarande ruckbart. De kunde se att jag hade regelbundna ” osmärtsamma” värkar, förvärkar, men inget som bekymrade dom. Jag har packat det mesta till förlossningsväskan, vi har ordnat stand by barnvakter till Nora och Carl håller sig nu på hemmaplan. Börjar känna oss förberedda, åtminstone med det praktiska. Får se om man hinner känna sig även mentalt förberedd innan det är dags. Ska läsa Föda utan rädsla som någon form av förberedelse. 

Nora har börjat prata mycket om lillasyster och att lillasyster ska komma ut och att hon själv ska bli storasyster. Så gulligt. Häromdagen fick hon köpa en present till bebisen. 

Får se om detta blir sista blogginlägget innan det är dags. Jag har rätt ont i kroppen och känner mig tung fastän jag bara gått upp tio kilo totalt. Magen är stor ändå. 

Ha en underbar tid tills vi hörs här igen! ❤️

Kommentarer