Amning och trots

 Hej fina. Hoppas ni mår bra. Nu börjar det äntligen kännas att sommaren närmar sig. Soligt och ganska varmt ute. Idag har vi hängt ute mycket hela familjen. Nora har börjat vakna före klockan sex varje morgon nu och de dagar vi inte har henne på förskolan blir rätt kämpiga. Hon behöver ju sova mer men det vill hon inte när hon väl vaknat. Carl gick upp med henne idag och sen var de även ute och lekte så jag och Alva kunde sova lite mer. 

Alva är än så länge rätt enkel men hon vill vara mycket på mig och sover i vår säng på nätterna. Vaknar några gånger för att äta under natten, ibland är hon vaken någon timme då men oftast kan hon somna om rätt snabbt. Hon har vaken tid på förmiddagen och sover sen typ hela eftermiddagen med någon matpaus mitt i. Amningen har funkat jättebra från start vilket är skönt. Har även kunnat pumpa så Carl har testat ge flaska med min bröstmjölk några gånger och det har också funkat bra. 

Dagarna som tvåbarnsföräldrar flyter på men såklart är det kämpigt med sömnbrist och en trotsig Nora. Men hon är jättegullig med Alva. Pussar, klappar, kommer med filtar med mera. De kommer ju kunna ha så kul med varandra längre fram. 

Ha en underbar kväll!Kommentarer