En jobbig dag i mammalivet

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Idag har varit en jobbig dag i mammalivet. Alva var vaken typ 03-04.30 inatt och sen kom Nora in jätteledsen vid 05.45 och ville inte sova mer. Det var bara att gilla läget typ. Vi läste böcker och myste i sängen och jag fick henne faktiskt att vara i sovrummet till 07. Alva sov vidare efter amning så jag och Nora gick upp och jag gav henne frukost. Sen läste vi fler och vi kom sen ut vid halv nio. Sista kvarten var riktigt kämpig. Nora var rejält trotsig och busig och det var nära att jag bröt ihop. 

Lämnade Nora på förskolan vid nio och sen gick jag och Alva hem. Hade tid på vårdcentralen 10.30 och åt frukost och fixade mig innan. Jag skulle ta prover för min hypotyreos. Spännande att se hur kroppen ställt om nu efter graviditeten.  

Efter vårdcentralen gick jag och la mig. Alva sov och även jag lyckades sova typ en timme. Behövligt. Har känt mig som en riktig zombie idag. Tog mig ut med Alva igen vid halv två. Åt lunch på stan och sen promenerade vi typ en halvtimme innan det var dags att hämta Nora. Jag var helt slut så gick hem då jag inte orkade lekplats eller annan aktivitet ute bland folk. 

Sen väntade lååånga 1.5 h innan Carl kom hem. Nora har varit extra busig/trotsig och Alva verkar ha ont i magen eller om det kan vara något annat. Riktigt missnöjd idag i alla fall. Nu är Carl ute med Nora och när de kommer hem ska vi äta middag. Tuff dag i mammalivet, hoppas lite lättare imorgon. Ha en underbar kväll!

Kram MariaKommentarer