Själv med två barn

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Nu har Carl börjat jobba i Köpenhamn igen - första dagen idag - och jag är ensam föräldraledig och själv med både Nora och Alva morgon och tidig kväll. Nora får vara på förskolan 9-15 under hela juni också och sedan gäller som standard 15 h i veckan. 

De senaste två veckorna har vi åkt på en hel del utflykter med barnen. Vi har leasat en bil under tre månader vilket känns kul. Vi kommer ha den hela sommaren och det ska vi verkligen nyttja. 

Dagen idag har varit svettig men ändå gått bra. Carl åkte vid sex imorse och då vaknade Nora. Det var långa tre timmar innan det var dags att lämna henne på förskolan 🤪. Vi åt frukost, ritade, läste en massa böcker och promenerade på stan. Men det gick bra, jag bröt inte ihop ens vilket jag ändå gjort många gånger den senaste tiden hehe. När jag lämnat Nora på förskolan gick jag och Alva hem igen. Då åt jag frukost och hann ta det lite lugnt innan nästa hålltid.

10.30 var det dags för BVC och läkarkontroll för Alva. Det gick hur bra som helst, hon växer och utvecklas jättebra. Så skönt! Hon väger nu 4190 g och är 54,5 cm lång. Har alltså passerat Noras födelsestorlek nu efter 3.5 vecka utanför magen. De var även imponerade av att hennes nacke redan är så stark och hennes blick klar. Efter besöket gick vi en promenad i Pildammsparken. Så skönt att promenera med musik i öronen när Alva sov i vagnen. Egentid 🙏. Sen hem och äta lunch och chilla lite innan vi hämtade Nora på förskolan kl 15. 

Hängde på lekplats sen och Carl kom och tog över lek med Nora vid 16.15 typ. Nu ska vi snart fixa middag. Ha en underbar kväll!
Kommentarer