Bamse och picknick på förskolan

 Hej fina. Hoppas ni mår bra. I helgen åkte vi hela familjen till Vellingeblomman där vi sett att Bamse skulle vara. Nora tjatade mycket innan sedan vi berättade om planen om att hon skulle få träffa honom. Väl på plats på verkade det först som att vi inte skulle få träffa honom, vi såg honom ingenstans. Det hade verkligen blivit kris om så var fallet 😄. Men så dök han upp till slut och Nora blev glad. Hon är dock inte ett barn som gillar att gå fram och hälsa, ännu mindre krama, de levande mjukisdjuren på sådana tillställningar men hon gillade att se honom med lagom avstånd. 

Ojoj sen blev Nora rejält trotsig. Tvåårstrotsen är här och vi föräldrar kämpar på så gott vi kan 🫣. Hon har en väldigt stark vilja och ett väldigt starkt skrik när hon inte får som hon vill. Man får välja sina strider och vi fattar ju att den här tiden är viktig för hennes uppfostran och hon lär ju sig massor. Det händer även mycket med Alva nu. Hon ler sedan en vecka tillbaka och hon snurrar från ena sidan till den andra när hon ligger ner. (Hö-vä / vä-hö alltså inte mage-rygg eller rygg-mage). Hon är även väldigt med med blicken och det märks att hon är nyfiken på det hon ser omkring sig. 

Min sömnbrist är fortfarande stor men idag jobbade Carl hemma och jag kunde sova till typ halv tio. Nu i eftermiddag var det inomhuspicknick (pga dåligt väder) på Noras förskola så vi gick dit hela familjen. Trevligt! Nu är Carl ute och rastar Nora och jag ska snart försöka laga mat, eventuellt med Alva i bärsjal. Hon är en riktig närhetsbebis. Hoppas ni får en fantastisk kväll!

Kommentarer