Event och intensivt med två under två

 Hej fina ni. Hoppas ni mår bra. Veckodagarna går verkligen snabbt känns det som! I onsdags träffade jag Anna snabbt för att fota och sen var det fullt upp med barnen innan Carl kom hem. Bestämde mig för att gå med Nora och Alva till biblioteket och det blev minst sagt intensivt 🫠. Nora var en riktig virvelvind och det var svårt att amma Alva och samtidigt hänga med i Noras tempo hehe. Värst var det när jag skulle få henne att sätta sig i vagnen för att gå hem. Det har blivit en och annan glassmuta denna vecka 🫣. Tvåårstrotsen är verkligen ett faktum. 

Igår hade jag flera hålltider. Först bvc med Alva 10.30. Denna gång var det dags för ROTA-vaccin. Det gick hur bra som helst. Hon hade även växt bra till denna gång. Sen hade jag bokat in en lunch med Marie på Nam Do. Alva sov igenom vår date så det blev bra timing 😊. Mycket trevligt att ses! 

Igår kväll var jag iväg på event en timme och Carl hade båda barnen under den tiden. Det var första gången och det gick hur bra som helst. Innan var båda barnen kaos men väl framme på Emporia där eventet var gick det bra. Men att ha två barn under två är minst sagt intensivt 😄. Sen pt vi middag på Vapiano hela familjen innan vi tog tåget hem. 

Idag har jag och Alva haft en dag utan planer. Hon har börjat jollra lite, det låter verkligen så gulligt. Hon är lite svår om dagarna nu. Hon är typ aldrig tyst utan gnyr mycket. Säkert lite ont i magen men den verkar funka som den ska. Ha en underbar kväll!

Kommentarer