Midsommar och Österlen

 Hej fina. Hoppas ni mår bra. Vi firade midsommar i city i år. Vi hade en liten plan om Österlen eller Näset men Nora vaknade inte på en bra sida så vi beståndet oss för att stanna i stan och ta dagen lite som den kommer. Och det blev jättebra! Vi firade i Folkets Park där vi hade picknick och de hade även dans runt midsommarstången där. Nora hade övat in Små grodorna och tyckte det var kul att dansa. Vädret var dessutom perfekt! 

Dagen efter tog vi oss till Österlen där vi hyrde ett hus ett dygn och firade Carls födelsedag. Det var väldigt mysigt. Tyvärr var vädret mycket sämre men mysigt att komma utanför stan ändå. 

Annars har allt flutit på känns det som. Carl jobbar sista veckan innan semester nu. Det har varit intensivt att vara själv så mycket med barnen så det ska bli skönt att båda ska vara lediga. Dessutom ska vi spendera några veckor i Hälsingland och Ångermanland där vi ju kan få en del avlastning och hjälp med barnen. Framförallt ska det bli skönt att vara i hus med gräsmatta utan stora vägar nära så Nora kan springa fritt. Såklart ska någon ha koll ändå men vi blir flera som kan turas om lite. Ska även bli härligt att vara mer i naturen. 

I fredags vsr jag på ett trevligt mamma-bebis event med Alva som Studio Nova anordnade. Det var jättetrevligt att hänga med andra bebismammor, prova på yoga med bebis och babymassage. Alva var nöjd! Hon är så stark och kan redan rulla från mage till rygg och älskar att sträcka upp huvudet i magläge. Hon visar även redan en vilja att kunna åla/krypa. Jag som tänkte att det gärna fick ta tid med sådant denna gång 😄. Alva är också väldigt mycket mer med nu. Jollrar, ler och skrattar lite, man får ögonkontakt på ett annat sätt. Underbart! Och Nora är så söt mot lillasyster. Vill gärna ligga bredvid, krama, pussa, hålla, hjälpa till att ge napp och byta blöja. 

Hoppas ni mår bra i sommarvädret! ☀️


Kommentarer