Norrut för semester

 Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Jag har haft en riktigt tuff vecka då jag varit själv en del med båda barnen och båda har varit missnöjda samtidigt. Har brutit ihop flera gånger och känt mig som en dålig mamma men insett i efterhand att jag haft för höga krav på mig själv. Man måste inte gå till stor lekplats varje dag, bjuda på ny rätt till middag varje dag, ha städat och så vidare. 

Har hunnit umgås med lite vänner under tiden Nora varit på förskolan och det får jag härlig energi av. Men för många planer per dag och vecka kan kännas lite stressigt. Lär mig mer och mer hur jag ska balansera allt för att må bra men det är såklart tufft med två småbarn. 

Nu har Carl semester och vi ska åka norrut. Första stopp är Malexander där vi ska hänga med Wiktor, Carro och deras barn. Det ska bli mysigt, så fint där. Sen åker vi till Hudiksvall där vi ska vara mycket i juli. Vi ska även en sväng till Ångermanland där Carls familj har ett sommarställe. 

Hittills går det bra att åka bil med barnen. Håll tummarna för att det fortsätter så 🥰. Glad sommar!

Kommentarer